Lys former vores liv, derfor former vi lys

Den gavnlige effekt af lys, der fungerer, kan ikke overdrives. Den gode belysning fra lysanlæg er vigtig for mennesker i hverdagen og for et godt arbejdsmiljø. Erfaringer har vist, at vores belysningsteknik faktisk kan forvandle et støjhelvede i en børneinstitution til et harmonisk legerum, og de voksne har kunnet lade skuldrene falde ned på plads og stille hovedpinepillerne væk.

Metoden vi arbejder efter, kalder vi intelligent ENERGI besparelse®. Den er udviklet siden 1975 og er baseret på viden om, hvordan det menneskelig øje fungerer, og de forhold ændrer sig ikke – kun navnene på de lyskilder vi bruger.

Lyskildemarkedet er i en rivende udvikling, og med tiden vil diodelyset blive det dominerende. De fleste af vores lamper kan bruge både halogen- og energisparepærer samt diodeløsninger, så brugeren selv kan bestemme hvilken type lys, der skal arbejdes i.

Hos os er lyset altid i centrum og i det omfang fotolinsen har kunnet gengive, det øjet ser, viser vores Fotos, hvordan lamperne lyser.

Arbejdet med belysning betyder hos asger bc LYS at forme og variere lyset og styre det derhen, hvor det skal bruges. Dér, hvor vi læser, arbejder, og hvor børn leger, skal lysniveauet være højst, og lysets karakter skal sikre, at vi ikke behøver at anstrenge os for at se.

Lyskildesamling01.ces

Krystalpære

Kompaktrør

Kompaktrør

ACA-diode med middelinstilling

ACA-diode med middelinstilling

 

Krystal-diode

Krystal-diode

Almindelig diodepære

Almindelig diodepære