Bo Simon Larsen – CEO og ejer

Efter mange succesrige år i IT branchen, startede Bo sin egen vækst-virksomhed. En af kunderne var Asger abc, som fik assistance til at øge salget.

Netop salg har været nøgleordet for Bo igennem det meste af hans karriere. Det strækker sig helt tilbage til grammofonplade forretning (Øresneglen) i Valby via diverse udenlandske datterselskaber af tekniske produkter til amerikanske IT selskaber med afdelinger her i Norden.

Bo har en lang erfaring i at arbejde med innovation, eksekvering, forandring og ikke mindst vækst i de virksomheder han har været ansat hos. Dette inkluderer finansielle udfordringer, som omsætnings- og overskudsmål, men også de bløde værdier som holdånd, humør og arbejdsglæde.

Det er Bo’s mål at løfte ABC Lys fra en lille danske virksomhed med salg og produktion af kvalitetslys til en stor international virksomhed med flere afdelinger i udlandet.

bo.larsen@abclys.com
+45 20 16 99 29


 

Natascha Sølvberg-Larsen – Belysningskonsulent – Sjælland og øerne

Natascha har baggrund i salg og har været ansat hos asger bc før Natascha startede hos ABC Lys. Natascha udfører rådgivning af kvalitets lys til vores forhandlere og samarbejdspartnere, som bl.a. er møbelforhandlere design- og indretningsfirmaer, arkitekter, installatører, ingeniører, stat, regioner kommuner, samt større virksomheder. Nataschas område dækker hele Sjælland, Bornholm samt Lolland og Falster.
Har du brug for hjælp til et belysningsprojekt eller ønsker du at blive forhandler af ABC Lys så kontakt Natascha Sølvberg-Larsen på

natascha.larsen@abclys.com
+45 20 48 87 60


Peter Fejerskov – Supply chain/produktionsansvarlig

 

Peter Fejerskov besidder omfattende erfaring inden for og viden om innovation, værdiskabelse til fordel for kunder, virksomheder og medarbejdere, internationale samarbejder og strategiske partnerskaber. Hans professionelle virke bygger på, at visioner og strategier udelukkende giver mening og er noget værd, når man eksekverer på dem.

Peter brugte sin baggrund som produktionsingeniør i forskellige produktionsvirksomheder frem til 1997, hvor han skiftede til it-branchen og primært har befundet sig siden i forskellige roller og selskaber.

peter.fejerskov@abclys.com
+ 45 22 13 72 00


 

Sidsel Heimburger – Intern salg

Sidsel har baggrund i kontoradministration og salg og har bl.a. været ansat hos Itab, Sand A/S og Diageo Danmark som bl.a. PA, indkøbsassistent, sælger og salgs- og servicekoordinator.

Sidsels opgaver er bl.a. ordrehandling, herunder leveringstider, udarbejdelse af tilbud, strukturering af reparationer med mere.

Sidsel er også ansvarlig for koordineringen til fabrikken, bl.a. med hensyn til ændring i leveringstider, forespørgsler på kundespecifikke lamper etc.

info@abclys.com
+45 33 15 15 14