Bo Simon Larsen – CEO og ejer af ABC Lys ApS

Efter mange succesrige år i IT branchen, startede Bo sin egen vækst-virksomhed. En af kunderne var Asger abc, som fik assistance til at øge salget.

Netop salg har været nøgleordet for Bo igennem det meste af hans karriere. Det strækker sig helt tilbage til grammofonplade forretning (Øresneglen) i Valby via diverse udenlandske datterselskaber af tekniske produkter til amerikanske IT selskaber med afdelinger her i Norden.

Bo har en lang erfaring i at arbejde med innovation, eksekvering, forandring og ikke mindst vækst i de virksomheder han har været ansat hos. Dette inkluderer finansielle udfordringer, som omsætnings- og overskudsmål, men også de bløde værdier som holdånd, humør og arbejdsglæde.

Det er Bo’s mål at løfte ABC Lys fra en lille danske virksomhed med salg og produktion af kvalitetslys til en stor international virksomhed med flere afdelinger i udlandet.

bo.larsen@abclys.com
+45 20 16 99 29


 

Peter Fejerskov

Bestyrelsesformand

Peter Fejerskov besidder omfattende erfaring inden for og viden om innovation, værdiskabelse til fordel for kunder, virksomheder og medarbejdere, internationale samarbejder og strategiske partnerskaber. Hans professionelle virke bygger på, at visioner og strategier udelukkende giver mening og er noget værd, når man eksekverer på dem.

Peter brugte sin baggrund som produktionsingeniør i forskellige produktionsvirksomheder frem til 1997, hvor han skiftede til it-branchen og primært har befundet sig siden i forskellige roller og selskaber.

I dag har Peter sit eget investeringsfirma og er arbejdende bestyrelsesmedlem – primært formand – i flere bestyrelser.

Peter Fejerskov har været bestyrelsesformand hos ABC Lys siden 2013

peter.fejerskov@abclys.com


 

Henrik Spandet-Møller

Knap 30 års erfaring på internationalt senior management niveau inden for den grafiske branche og mode/livsstil i Fjernøsten, Tyskland og Danmark.

Bestyrelsesposter i Ticket To Heaven (børnetøj), WEAR (Dansk Erhverv), Aagaard/Kranz & Ziegler (smykker)

Partner i Spandet And Partners – en specialiseret konsulent virksomhed med særligt fokus på design- og kreativt orienterede virksomheder.

Partner i Brand And Retail Consulting Asia i Kina. Foredragsholder og tilknyttet CBS.

henrik@spandet.com


 

Ole Risch

Jeg er uddannet Cand Merc fra Handelshøjskolen i Århus med speciale i udenrigshandel.

Senest var jeg ansat som CEO for Alfa Moving and Relocation for den danske afdeling.

Har haft ledende funktioner (administrerende direktør / salgschef) i flere forskellige internationale organisationer, bl.a. Electrolux koncernen, Engelsk baseret RS Components og Schweizisk baseret record BMT med fokus på salg og ledelse på nordisk plan.

Arbejder nu som selvstændig for JEGO Holding, med fokus på køb, renovering, udlejning og salg af ejendomme. Samt investering i selskaber

Ole.risch@jegocompany.dk
Tlf. nr. 4040 0445


 

Peter Laudrup

Peter har en teknisk baggrund fra DTU og KU’s naturvidenskabelige fakultet. Siden ’98 har han arbejdet i grænse området mellem teknik, jura og forretning – siden 2006 som direktør i Coloplasts patentafdeling.

plaudrup@gmail.com